Barion Pixel

PÁRVÁLASZTÁS GYÖTRELMES ÖNBECSAPÁSBAN

Ez a lehetőség arról szól, hogy az általad kiválasztott napon a támogatásommal elengeded a teljes Életmátrixodból, azokat a sérülésemlékeket, amelyek miatt mindig csak a kivetített vágyaidat látod meg a másikban, de Őt nem veszed észre. Így végre megszűnik minden, ami miatt nem tudod, nem akarod és nem vagy képes boldogan megélni a párod kiválasztásának örömét.


Vágysz arra
, hogy párválasztásaid könnyedek és ne gyötrelmesek legyenek?

Hiányzik, hogy keserves őrlődés nélkül, felhőtlenül éld meg a párod kiválasztását?
Hiányzik, hogy ne bánd meg párválasztással kapcsolatban, olyan nehezen megszületett döntéseidet?

Rossz érzéssel esetleg félelemmel tölt, hogy párválasztásodnál nem őt látod valójában, hanem hanem azt a "képet" akit elképzeltél magadnak?No de mit szeretnél? Szeretnél maradni, a megszokott, mindig kivetített, nem létező pároknál, vagy inkább megismernéd valójában Őt?
De akkor marad minden.. az ezzel járó hiány, örömtelenség vagy szeretetlenség érzése is…
Esetleg döntésed szerint választhatod a valódi z érintés és ölelés adta örömet, érzelmek kimutatását ebben a formában is. Merd meglépni a megjelenő lehetőségeidet és élvezd az életedbe áramló, néha hihetetlenek tűnő minőségi változásokat az érintés és ölelés adta örömökben, érzelmekben.
ÉLETMÁTRIXOD EMLÉKEINEK ELENGEDÉSE

>> Életmátrix Ideal Flow módszerével

Hatékonyan megtaláljuk az Életmátrixodban azt a tapasztalati és érzelmi emléket, mely a legerősebben és alapjaiban befolyásolja, hogy mindig a kivetített vágyaidat látod meg a másikban.
Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük az Életmátrixodban, a témához tartozó probléma emlékeit és gócemlékének eredetét, mely a legerősebben és alapjaiban befolyásolja, hogy képtelen vagy meglátni párodban Őt magát.
Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük Életmátrixodban azt az érzelem-esszenciát, ami miatt kialakult benned ez az érzelem.

Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük Életmátrixodban azt a mélyben rejtőző hit-esszenciát, mely legerősebben befolyásolja, hogy nem tudod megélni párválasztásodnál amit szeretnél.

A teljes Életmátrixodban megtörténik alapjaiban a minőségi változás, hiszen minden a Párodra rávetített vágyképhez kapcsolódó gócemlék, érzelem-esszencia és hit-esszencia is elengedésre kerül benned. Minden rendeződik, ami miatt ez az önbecsapás része az életednek, és így végre valódi változást élhetsz meg párkapcsolatodban.

Minden Életmátrix Emlék Elengedésének helyére beépül a Feltétel Nélküli Szeretet.

Mivel ilyen mélységekben történik meg az Életmátrix Emlékek Elengedése, ezért a benned lévő változások hatására, emelkedik tudatosságod, rezgésszinted, vonzáspontod, mely által az adott élethelyzetben, kapcsolatban folyamatosan növekvő életminőség bevonzása jelenik meg mindennapjaidban.

Mindezek hatására megkönnyebbülsz, hiszen eltűnik az energetikai terhek minden súlya.
Végre fellélegzel, és élvezed a minőségi változás apró, de stabil lépéseinek folyamatosan emelkedő átalakulását Persze nagy eséllyel az is előfordulhat, hogy nem úgy, és nem abban a formában fog megmutatkozni a mindennapjaidban, ahogy ezt ebben a pillanatban elképzeled... és pont ezért kérlek… majd figyelj, mert abban biztos vagyok, hogy változást hoz az életedbe, és ez csodás lesz…JELENTKEZÉSEDHEZ INFORMÁCIÓK:

Jelentkezésednek feltétele: a változtatás valódi szándéka
Időtartam: 3,5 óra
Helyszín: Online elérhető lehetőség

Ez a lehetőség kiscsoportos, ezért egy időpontban összesen 9 fő jelentkezését tudom fogadni.
A webterem befogadóképessége korlátozott, így könnyen lemaradhatsz róla.
Minél tovább halogatod a döntést, annál később jelenik meg az a változás, amit megálmodtál magadnak.
Amennyiben mégis későn hoztad meg a döntésed és lemaradtál róla, február, április, június, augusztus, október, december hónapban lesz még időpont, hogy tudjál jelentkezni és meg tud tenni ezt a lépést önmagadért.BEFEKTETÉSED ÖNMAGADBA, ÉLETEDBE:

Régebben a hozzájárulásod összege személyes találkozás esetén: 160- euro

Mivel átkerült az online térbe, hozzájárulásod jelenleg fizetendő összege: 97- euro
(a 97- euro árfolyam függvényében kb. 34.000 forintnak felel meg)

Kérlek döntésednél vedd figyelembe, hogy ez a lehetőség nem terápia, nem tanácsadás, hanem energetikai elengedés, változás.

Életmátrix Emléked Elengedésére jelentkezésedet időpont foglalással adhatod le itt a lap alján lévő időpontok közül választva vagy a Webshopban.
Hozzájárulásod összegét a jelentkezésednél bankkártyáddal van lehetőséged rendezni.

Befektetéseddel mi mellett hozod meg a döntésed:

Szeretnéd és tudnád élvezni ha önbecsapás nélkül látnád Párodat?

Befektetéseddel milyen életkérdésedre adhatsz igent:

Akarod irányítani az életed?, vagy hagyod, hogy az akadályozó Életmátrix emlékek irányítsák a mindennapjaid tapasztalásait?.. melyek igazak, szeretetgazdagok is lehetnének… dehát...Vedd észre…. Mekkora a valódi értéke, számodra annak a változásnak, amit ezzel a lehetőséggel megteremthetsz önmagad számára? Mennyire értékeled azt, hogy a “találkozásunk” pillanatától a Párodat látnád, nem pedig a rávetített vágyaidat?
Nagy eséllyel sok haszontalan és lényegtelen dologra elköltöttél már ennél többet is… ugye igazam van?
Mekkora árat fizetnél azért, hogy önbecsapás nélkül lásd meg Párodat? örömödért? boldogságodért? szeretetedért? ha ez valóban része lehetne a hétköznapjaidnak, párkapcsolatodnak…


ELÉRHETŐ IDŐPONTOK:

Jelenleg nincs elérhető időpont!

MIT TAPASZTALHATSZ MEG ÉLETMÁTRIXOD EMLÉKEINEK ELENGEDÉSE
KÖZBEN ÉS UTÁNA?

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése közben nem éled újra, nem látod és hallod mindazt tapasztalati és érzelem emléked, ami miatt nem tudod önbecsapás nélkül látni a Párodat. Azt érezheted ebben a relaxált állapotban, hogy egy igazán jót pihentél, miközben megtörtént minden általad kért és engedélyezett változás, rendezés, elengedés.

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése után.. no ez egy igazán jó kérdés.. amiben biztos vagyok, hogy változást hoz az életedbe… persze nagy eséllyel ez a fordulat, nem úgy és nem abban a formában fog megmutatkozni a mindennapjaidban, ahogy ezt ebben a pillanatban elképzeled... ezért kérlek majd figyelj... hiszen a minőségi változás apró, de stabil lépéseinek folyamatosan emelkedő átalakulását sokszor fel sem ismerjük csak hosszú idő elteltével, vagy ha tudatosak vagyunk rá.

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése minden alkalommal egyéni Életmátrixodban történik !!!,
de csoportos időpontban.


GARANCIA VÁLLALÁSOM Életmátrixod Emlékeinek Elengedésére az Életmátrix Ideal Flow módszerével >>
No de ki ne szeretné gyakran, vagy állandóan azt érezni, hogy az érintés öröm?

Érintés örömét megélni kapcsolataidban, párkapcsolatodban csodálatos Ajándék.
Szívből kívánom, hogy megtapasztald. ღ
Állj félre bátran a saját utadból, hiszen ha jó úton jársz soha nem tévedsz el !!! ღ

Aki nem szokta feladni, aki hiszi és tudja semmi nem lehetetlen, aki szeretné megtalálni az Utat az érintés örömének megélése és a Szeretet, Boldogság felé.... az jó helyen jár.
Várlak szeretettel amennyiben végleges, tartós, valódi változást szeretnél az életedben. ღ

Szeretettel ölellek ღ
Kata