Barion Pixel

GARANCIA VÁLLALÁSOM

ÉLETMÁTRIX AKADÉMIA

Kedves Érdeklődő / Vendégem / Tanítványom!

Mindig tudtam, hogy mire van szükség ahhoz, hogy Életmátrixod Emlékeinek Elengedése után valódi és minőségi változások jelenjenek meg az érzelmekben, élethelyzetekben, életminőségben.
Ettől függetlenül az elmúlt 15 évben vendégeim / tanítványaim Életmátrix Emlékeinek Elengedésében elvégzett 39.000 óra megerősítette a tudásomat és tapasztalatomat arról, hogy létezik egy titkos összetevő, mely megkerülhetetlen és nélkülözhetetlen.

Kíváncsi vagy, hogy mitől érzed azt, hogy valóban hatékonyan működött Életmátrixod Emlékeinek Elengedése?

A válasz igazán egyszerű: miattad!

Hiszen Te vagy az a Lélek, aki ebben a jelenlegi földi testben kívánt tapasztalni.
Hiszen Te vagy az a Lélek, aki lépésről lépésre, pillanatról pillanatra, hónapról hónapra, évről évre, évtizedekről évtizedekre megtervezte még a fogantatás előtt az összes kapcsolatát, párkapcsolatát, élethelyzetét, érzelmét.
Hiszen Te vagy az életed mozgatórugója, irányítója, vezetője, ellenállása és áramlása. Nincs semmi ami rajtad kívülálló lenne.

Nélküled nem működik és megáll az egész.

„Lehozhatom én az összes elérhető és elérhetetlen csillagot” neked miközben a teljes Életmátrixodban rendeződik minden, amit kértél és engedélyt adtál, de ettől függetlenül egészen biztosan van egy valami, ami pótolhatatlan.

Ez pedig mindent kizáróan Te vagy! Te magad! A megkerülhetetlen, nélkülözhetetlen, pótolhatatlan, legtitkosabb összetevője a saját élettörténetednek.

Tulajdonképpen lehet nekem bármilyen felkészültségem, tudásom, szakmai tapasztalatom nélküled egészen biztosan nem fog sikerülni. Nincs az a minőségű képesség, alkalmasság, hozzáértés, ami Téged, azt a Lelket aki Te vagy, pótolni tudná.

Itt és Most erre egészen biztosan garanciát tudok vállalni. ღ
Garanciát adok arra, hogy saját életed minőségi változásaihoz megkerülhetetlen, nélkülözhetetlen, pótolhatatlan vagy. ღMit jelent mindez a hétköznapokban?

Nyitottságadat, elfogadásodat, befogadásodat, figyelmedet, tudatosságodat, hitedet neked kell beletenni, hogy valóban változzon az életed.Vendégem Gabi (2021 - Magyarország) a következő szavakkal fogalmazta meg tapasztalatait:

"Mit kell nekem hozzátennem a közös munkához, hogy megjelenjenek a változások?
Bátornak és őszintének kell lennem magammal, szembenézni az árnyoldalammal. Felismertem, hogy felelős vagyok a történésekért.
Megengedő, megfigyelő pozícióban vagyok: figyelem, hogy benn és kinn mi zajlik. Rácsodálkozom, hogy ha a belső világom változik, azzal együtt a külső valóság is.
Igyekszem tudatosnak lenni rá, ébernek. Így értelmet és összefüggést nyernek apró jelek is.
Csendes, finom, valódi történések és változások zajlanak a mélyben Életmárixom Emlékeinek Elengedésével. Ezeknek a külső megnyilvánulásait előbb veszem észre.
Innen visszafelé tekintve, magamban keresem a fejlődésem lehetőségét.
Hiszek. Elengedem a bennem élő emlékeket azzal a hittel, hogy minden értünk történik. Bizalommal fogadom a változást és ugyanúgy örülök az apró elmozdulásoknak is, mint a nagyobbaknak.
Figyelek az összefüggésekre: csodálatos válaszokat lehet találni. Isteni rend van."

21780
Életmátrix elengedések támogatásával eltöltött órák száma
4230
Leszületés Előtti Élettervezés olvasásával eltöltött órák száma
9531
Akasha Krónika olvasásával eltöltött órák száma
17325
Skype beszélgetésekkel eltöltött órák száma
18
Országok száma ahol Vendégeim, Tanítványaim élnek
2790
Tanítással eltöltött órák száma

GARANCIA VÁLLALÁSOM

Életmátrix
Hírek, postok, cikkek

BlogOM

Szeretlek is meg nem is... mindig így van ez?

Szeretlek is meg nem is... mindig így van ez?


Nem, nem mindig van így. Elérhető, megélhető a szeretlek is meg nem is játszmája nélküli hétköznapok. Tenni kell érte? Igen. Nehéz? Igen. Elszalasztható? Igen. Felszabadulást ad? Igen. Érdemes küzdeni érte? Igen.

Miért büntetsz megint Karma?

Miért büntetsz megint Karma?


No ez egy igazán jó kérdés.

Isteni büntetés? Sors? Miért ilyen nehéz az Élet? Miért van benne ennyi feladat és fájdalom? De ha már van, miért engem ér el mindig? Mit kell kiegyenlítenem? Mit kell megoldanom? Mit kell változtatnom? Kell egyáltalán valamit tennem?

Érzelmeid börtönében

Érzelmeid börtönében

Félsz, rettegsz, hogy újra csalódni fogsz? Nem akarod, nem tudod elviselni, hogy még jobban fájjon. Egyre magasabb és nagyobb a várfal ami mögött éled mindennapjaidat? Olyan mintha érzéseid börtönében csücsülnél? Nem látsz kiutat, mert megrekedtél?

Elérhetőségeim

 • Központ Szlovákia:
  Jesenského 82 Stúrovo
  Cégnév: Mátrix-Idealflow s.r.o
  Adószám: 2121573520

  Skype: Kata-Életmátrix Akadémia

  eletmatrix@gmail.com

Hírlevél feliratkozás

Barion - Online bankkártyás fizetés

Kövess Engem

Életmátrix Akadémia © 2024 All rights reserved.