Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdéseitek

ÉLETMÁTRIX AKADÉMIA


REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES A WEBOLDALHOZ?

Regisztrációra nincs szükséged, ha olvasgatni szeretnél az oldalon.
Amennyiben viszont szeretnéd a téged érdeklő Életmátrix Emlék Elengedést vagy tanfolyamot kedvenceid közé tenni vagy megrendelni a kiválasztott időpontban, akkor kérlek regisztrálj adataiddal
Amennyiben viszont szeretnéd a téged érdeklő Életmátrix Emlék Elengedést vagy tanfolyamot kedvenceid közé tenni vagy megrendelni a kiválasztott időpontban, akkor kérlek regisztrálj adataiddal, mert így emlékezni fog rád a rendszer, hogy milyen elképeléseid vannak változásod útjáról, és mi az ami rendezésre került már benned.
Az adataidat a nemzetközi törvények értelmében, mindig az utolsó megrendeléstől számított egy évben van lehetőségem megőrizni,
utána a jogi szabályozás miatt törölnöm kell őket.MELYIK SZOLGÁLTATÁSNÁL ÉRDEMES ELKEZDENEM?

Amennyiben még nem találkoztunk és új vendégként érkezel weboldalamra, és alapjaiban szeretnéd megváltoztatni az életedet, párkapcsolatodat
elsősorban szeretettel ajánlom Tervkódok menű alatt található Életmátrixod Emlékeid Elengedését. Ez lehetőséget teremt számodra, hogy megértsd, meglásd és elengedd életed alap nehezítő körülményeit, ami miatt nehezen vagy egyáltalán nem jelennek meg a pozitív változások az életedben. Akkor válaszd, ha valódi, új, tiszta, stabil, elakadás mentes alapokra szeretnéd építeni életed.

Amennyiben úgy érzed egy előre "meghatározott" élethelyzeten / érzelmen szeretnél dolgozni önmagadért, és lekötnek családi, munkahelyi feladataid vagy a távolság korlátozz, akkor ajánlom figyelmedbe az Életmátrixod Emlékeinek Elengedése 16 különböző online elérhető témáját.

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése minden alkalommal egyéni Életmátrixodban történik !!!, de csoportos időpontban.

Kivétel nélkül külön-külön minden témánál 3,5 óra alatt történik meg a teljes Életmátrixodban a változás.
Minden témából havonta 1 időpontot találsz a weboldalon.

A Fájdalmak menü alatt a következő 4 témát Életmátrix Elengedés témát találhatod:
Megcsaltak.. mi lesz Velem... >>
Múltad párjainak elengedése... >>
Párkapcsolati alkudozások önmagaddal >>
Párválasztás gyötrelmes önbecsapásban >>

Érzelmek menü alatt a következő 4 témát Életmátrix Elengedés témát találhatod:
Érintés öröme >>
Érzelmeid kimutatása Párodnak >>
Kölcsönös párkapcsolati érzelmek >>
Szabadság vagy Érzelmi elköteleződés >>

Ideális Társ menü alatt a következő 4 témát Életmátrix Elengedés témát találhatod:
Megint ugyanolyan Nőt / Férfit találtam >>
Nőies Nő / Férfi Férfi vagyok >>
Párkapcsolati kommunikáció >>
Ideális Társ bevonzása >>

Célok menü alatt a következő 4 témát Életmátrix Elengedés témát találhatod:
Kiállni önmagadért >>
Lehetőségeid áramlásában >>
Újratervezett alapgondolatok >>
Rugalmas alkalmazkodás a változásokhoz >>

Amennyiben úgy érzed egy általad meghatározott egyéni már megélt vagy vágyott élethelyzeten / érzelmen szeretnél dolgozni önmagadért, és lekötnek családi, munkahelyi feladataid vagy a távolság korlátozz, akkor ajánlom figyelmedbe az Egyéni Énidő 2 különböző online elérhető témáját.
Álmaid felé vezető Út >>
Executive Ideal Flow >>

Amennyiben szívesen találkoznál velem személyesen is, erre a Tanfolyamok időpontjaiban van lehetőség.ESEMÉNYNAPTÁRT HOGYAN HASZNÁLJAM?

Eseménynaptár két formában nézhető meg havi és heti megjelenésben.

Kivétel nélkül minden időpont a magyar idő szerint van beállítva, kélek ezt vedd figyelembe, ha időeltolódásban van tartózkodási helyed ettől.

A havi nézetben minden rózsaszín kör azt jelzi számodra, mely napokon találsz programot. Amikor a nap fölé viszed a kurzort azt is megláthatod azon a napon, összesen mennyi esemény van. Amikor kiválasztod az egyik napot megmutatja számodra részletes időbontásban a lehetőségeket. Közvetlen alatta ha a "Heti részletes" lila sávra kattintasz megismerheted az ott található kiírásokat, de ide lejuthatsz a jobb felső ikon használatával is.

A heti részletes naptárban egyszerre láthatod az összes variációt, de lehetőséged van arra is, hogy a szolgáltatásaimat, témaköröket és a jelenlét formákat leszűkítsd és csak azok mutatkozzanak meg melyek valójában érdekelnek téged. Egy adott esemény színes sávjánál mindig 3 különböző ikon találsz, Ezek az ikonok fölé viszed a kurzort akkor megláthatod, milyen szolgáltatáshoz, milyen témához és milyen jelenléthez tartozik az az adott program.VAN LEHETŐSÉGEM A JELENTKEZÉSEM WEBSHOPJÁN ÉS AZ ESEMÉNYNAPTÁRON KÍVÜL IS IDŐPONTOT FOGLALNI?

Jelentkezésedet kizárólag az eseménynaptáron és jelentkezésed webshopján keresztül, regisztráció után történő bejelentkezéssel tudom fogadni.
Más elérhetőségeimen a jelentkezés nem lehetséges.MI AZ AMI AZONOS AZ ÖSSZES ÉLETMÁTRIX EMLÉK ELENGEDÉSNÉL?

Minden Életmátrix Emlék Elengedésének helyére beépül a Feltétel Nélküli Szeretet.

Mivel ilyen mélységekben történik meg az Életmátrix Emlékek Elengedése, ezért a benned lévő változások hatására, emelkedik tudatosságod, rezgésszinted, vonzáspontod, mely által az adott élethelyzetben, kapcsolatban folyamatosan növekvő életminőség bevonzása jelenik meg mindennapjaidban.

Mindezek hatására megkönnyebbülsz, mivel eltűnik az energetikai terhek minden súlya.
Végre fellélegzel, és élvezte a minőségi változásokat, de stabil lépéseknek megfelelően emelkedik átalakulását.
Persze nagy eséllyel az is előfordulhat, hogy nem úgy, és nem abban a formában fog megmutatkozni a mindennapjaidban, ahogy ezt ebben a pillanatban elképzeled... és pont ezért kérlek… majd figyelj, mert abban biztos vagyok, hogy változást hoz az életedbe, és ez csodás lesz…MIT TAPASZTALHATSZ MEG ÉLETMÁTRIXOD EMLÉKEINEK ELENGEDÉSE KÖZBEN ÉS UTÁNA?

Az Életmátrixod Emlékeinek Elengedése közben nem éled újra, nem látod és hallod mindazt tapasztalati és érzelem emléked, ami annyira végtelenül fájt.
Azt érezheted ebben a relaxált állapotban, hogy egy igazán jót pihentél, miközben megtörtént minden általad kért és engedélyezett változás, rendezés, elengedés.
A teljes Életmátrixodban megtörténik alapjaiban a minőségi változás, hiszen az összes adott témához kapcsolódó gócemlék, érzelem-esszencia és hit-esszencia elengedésre kerül benned. .

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése után... no ez egy igazán jó kérdés.. amiben biztos vagyok, hogy változást hoz az életedbe… persze nagy eséllyel ez a fordulat, nem úgy és nem abban a formában fog megmutatkozni a mindennapjaidban, ahogy ezt ebben a pillanatban elképzeled... ezért kérlek majd figyelj... hiszen a minőségi változás apró, de stabil lépéseinek folyamatosan emelkedő átalakulását sokszor fel sem ismerjük csak hosszú idő elteltével, vagy ha tudatosak vagyunk rá.MEGISMERIK A CSOPORTBAN JELEN LÉVŐK ÉLETMÁTRIXOM EMLÉKEIT VAGY AZT, HOGY LÉLEKSEBEIM MILYEN FÁJDALMAS TAPASZTALÁSBÓL EREDNEK?

A válasz nem. Soha. Csak és kizárólag én ismerem ezeket az információkat.
Tőlem soha senki nem tudja meg, beleértve párodat, családod tagjait is, hiszen titoktartási kötelezettségem van.
Az, hogy te Szabad Akaratod szerint kivel osztod meg, már a te döntésed.MELYEK AZOK A TÉMÁK MELYEK NEHEZEN VAGY EGYÁLTALÁN NEM ENGEDIK, HOGY MEGJELENJENEK A MINŐSÉGI VÁLTOZÁSOK AZ ÉLETEMBEN?

Tervkódok időpontjaiban ismerheted meg és engedheted el ezeket az információkat, Leszületés Előtti Élettervezésedből, Akasha Krónikádból.

A következő 4 Tervkód Elengedés témát találhatod itt meg:
Életút Tervkódok elengedése >>
Érzelmi Tervkód elengedése >>
Párkapcsolati Tervkód elengedése >>
Tapasztalati Tervkód elengedése >>HOL VAN LEHETŐSÉGEM EGYÉNI TÉMÁT KÉRNI?

Csak és kizárólag az Egyéni Énidő időpontjában. Ebből havonta 1-1 időpontot találsz a weboldalon.

Álmaid felé vezető Út >>
Executive Ideal Flow >>MIÉRT MÁSOK AZOK A TANFOLYAMOK MELYEKET AZ ÉLETMÁTRIX AKADÉMIÁN TANULHATÓAK MEG?

Kivétel nélkül minden tanfolyam tananyaga hozzám érkezett, ezért a hozzájuk kapcsolódó Beavatásokat máshol nem kaphatod meg, ezért az általuk elérhető tudást és a hozzájuk kapcsolódó rezgésszint emelkedést csak és kizárólag itt az Életmátrix Akadémián tudom biztosítani, megteremteni számodra.

Minden tanításom, melyet átadok, tisztán hallásom és tisztán érzékelésem által diktálták le Égi Segítőim. Azzal a szándékkal születtek, hogy minőségi változást hozzanak létre lélekben és fizikai testben egyaránt.
Az elmúlt 10 évben semmi olyat nem tanítok már, amit valakitől megtanultam itt a fizikai síkon.SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSRA MIKOR VAN LEHETŐSÉGEM?

Jelenleg személyes találkozásra nincs lehetőség.MILYEN MÓDON VAN LEHETŐSÉGEM LEMONDANI EGY MÁR MEGRENDELT SZOLGÁLTATÁST?

Az ÁSZF-ben leírtak szerint teheted meg.MILYEN MÓDON VAN LEHETŐSÉGEM A MEGRENDELT SZOLGÁLTATÁS HOZZÁJÁRULÁSÁNAK ÖSSZEGÉT VISSZAKÉRNI?

Amennyiben megrendeltél egy szolgáltatást, már nem áll módomban visszautalni számodra a hozzájárulást a szlovákiai vállalkozói bankszámlámról és törölni a kiállított számlát.MILYEN MÓDON KAPOM MEG A SZÁMLÁT A MEGRENDELT SZOLGÁLTATÁSRÓL?

A rendszer azonnal kiállítja számodra a számlát, és a megrendelésedet követően elküldeni neked az általad megadott email címre, ahonnan a regisztrációd érkezett.

21780
Életmátrix elengedések támogatásával eltöltött órák száma
4230
Leszületés Előtti Élettervezés olvasásával eltöltött órák száma
9531
Akasha Krónika olvasásával eltöltött órák száma
17325
Skype beszélgetésekkel eltöltött órák száma
18
Országok száma ahol Vendégeim, Tanítványaim élnek
2790
Tanítással eltöltött órák száma

Gyakran Ismételt Kérdéseitek

Életmátrix
Hírek, postok, cikkek

BlogOM

Szeretlek is meg nem is... mindig így van ez?

Szeretlek is meg nem is... mindig így van ez?


Nem, nem mindig van így. Elérhető, megélhető a szeretlek is meg nem is játszmája nélküli hétköznapok. Tenni kell érte? Igen. Nehéz? Igen. Elszalasztható? Igen. Felszabadulást ad? Igen. Érdemes küzdeni érte? Igen.

Miért büntetsz megint Karma?

Miért büntetsz megint Karma?


No ez egy igazán jó kérdés.

Isteni büntetés? Sors? Miért ilyen nehéz az Élet? Miért van benne ennyi feladat és fájdalom? De ha már van, miért engem ér el mindig? Mit kell kiegyenlítenem? Mit kell megoldanom? Mit kell változtatnom? Kell egyáltalán valamit tennem?

Érzelmeid börtönében

Érzelmeid börtönében

Félsz, rettegsz, hogy újra csalódni fogsz? Nem akarod, nem tudod elviselni, hogy még jobban fájjon. Egyre magasabb és nagyobb a várfal ami mögött éled mindennapjaidat? Olyan mintha érzéseid börtönében csücsülnél? Nem látsz kiutat, mert megrekedtél?

Elérhetőségeim

 • Központ Szlovákia:
  Jesenského 82 Stúrovo
  Cégnév: Mátrix-Idealflow s.r.o
  Adószám: 2121573520

  Skype: Kata-Életmátrix Akadémia

  eletmatrix@gmail.com

Hírlevél feliratkozás

Barion - Online bankkártyás fizetés

Kövess Engem

Életmátrix Akadémia © 2024 All rights reserved.