Barion Pixel

Életmátrix Emlékek Elengedése / leírás

ÉLETMÁTRIX AKADÉMIA


Életmátrixod nem más, mint Életed forrása.

"Életmátrixod nem más, mint Életed forrása,
életeid érzelmi és tapasztalati emlékeinek, léleksebeinek,
esszenciáinak, tervkódjainak, mátrixainak teljes tárháza
és az innen eredő gondoltoknak, élethelyzeteknek,
kapcsolatoknak, párkapcsolatoknak az idővonala."
Bármennyit dolgozol önmagadon, mégsem jelennek meg a minőségi változások az életedben?
Megjelent benned a vágy, hogy életedben minőségi változásokat élj meg?
Hiányzik életedből az a valódi változás, amit a lelkedben is szeretnél megélni?
Félsz, hogy a pozitív változások nem jelennek meg mindennapjaidban, kapcsolataidban, párkapcsolatodban?Az Életmátrixod Emlékeinek Elengedése az Életmátrix Ideal Flow módszerével segít téged abban, hogy mély,
valóban megtapasztalható, minőségi változások természetes részei legyenek életednek.

Rendkívüli mélysége miatt minden Életmátrix Emlékek Elengedésének helyére beépül a Feltétel Nélküli Szeretet.
A benned lévő változások hatására fokozatosan emelkedik a Rezgésszinted, Tudatosságod, Vonzáspontod, ami által folyamatosan emelkedő életminőség bevonzása jelenik meg élethelyzeteidben, érzelmeidben, mindennapjaidban, kapcsolataidban párkapcsolatodban egyaránt.

És ha hiszed, ha nem… ez a változás már az lesz, amit valóban meg szeretnél élni a hétköznapjaid tapasztalataiban.Miért vagyok ebben biztos?

Azért vagyok benne biztos, mert eddig több mint 2.500 órát töltöttem el a saját Életmátrixom rendezésével, ami által emelkedett rezgésszintem, tudatosságom, vonzáspontom.

Azért vagyok benne biztos, mert eddig vendégeim támogatása miatt, eddig több mint 39.000 órát töltöttem el az Életmátrix felfedezésével, rendezésével.

Azért vagyok benne biztos, mert bizony szépíthetjük... amit megtapasztalsz életedben, az annak a rengeteg Életmátrix sérülésemléknek a következménye, ami benned van.
Ezek határozzák meg milyen életet terveztél magadnak még fogantatásod előtt.
A gondolataidhoz hozzákapcsolódnak Életmátrixod emlékei és sérülésemlékei, majd együttesen megteremtik életed érzelmeit, helyzeteit, kapcsolatait.
Minél kevesebb az Életmátrix sérülésemléked befolyásolja gondolataidat egy-egy témában, annál magasabb az életminőséget élsz meg benne.

Életedben pedig jönnek a különböző tapasztalások melyek egyre jobban fájnak a lelkednek, miközben így kiabálnak azért, hogy végre foglalkozz velük.
Egyre jobban feszít az érzés, hogy meg kell "gyógyítanom" és szüntetnem ezt a fájdalmat és érzést már.
Nagy eséllyel egy idő után elkezded keresgélni az okát, hogy "miért ezt tapasztalom még mindig".
Érkeznek szép folyamatosan az egyre nagyobb és nehezebb feladatok, hogy végre megtanuljad a hozzájuk tartozó „leckéket”.

Ahogy már Arisztotelész is felhívta rá a figyelmet mai korunknál picit korábban: "A kezdet legkisebb eltérése az igazságtól később az ezerszeresére nő."
Így aztán minden „lecke” ami "ezerszeresére nő" az bizony, egyre nehezebb és nehezebb.
Ezek a feladatok pedig egészen addig jelennek meg életedben, amíg meg nem érteted, meg nem tanultad őket.

Az Életmátrix sérülésemlékeid rendezése és elengedése megtörténhet hetek, hónapok, évek, évtizedek vagy akár életek hosszú sora alatt is.

Amennyiben szeretnéd gyorsítani ezt a folyamatot Szabad Akaratod és Szabad Választásod szerint dönthetsz úgy is, hogy
Életmátrix Ideal Flow módszerével, az Életmátrix Emlékeidet Elengeded akár egy nap alatt, jelen életednek ettől a pillanatától egészen a Lélekszületésed pillanatáig, hogy soha többet ne hátráltasson téged életedben. Az Életmátrix Emlékeid Elengedésnek hatására megszűnik létezni, az adott feladatot, "leckét" okozó nehézség, elakadás, korlát.

És ne felejtsd el…minden „lecke” amit megtanulsz eltűnik az életedből, soha többet nem mutatkozik meg feladatként, bárhol megjelenő nehezítő körülményként.

Mivel Szabad Akaratod és Szabad Választásod van, soha nem végezhető el az Életmátrixod Sérülésemlékeinek Elengedése az engedélyed nélkül.
Csak és kizárólag te döntheted el milyen minőségű élethelyzeteket, kapcsolatokat, párkapcsolatot szeretnél megélni.
Ezért nélkülözhetetlen a Tiszta Szándékból megszületett döntésed a változtatás mellett.

Hihetetlen ajándéknak élem meg, hogy úgy tudok neked segíteni, mindeközben nem kell újra élned az Életmátrixod sérülésemlékeit, fájdalmait okozó történéseit és érzelmeit.

15 éve van lehetőségem visszamenni Életmátrixodban egészen addig a pillanatig amióta megszülettél Lélekként, és megkeresni a megbújó hátráltató sérülésemlékeket.
Így megszűnnek azok a nehezítő körülmények, melyek alapjaiban korlátozzák a minőségi változások megjelenését bármely életterületeden, élethelyzetedben, érzelmedben, párkapcsolatodban, kapcsolatodban.

Az egyik legfontosabb feladata mindenkinek, hogy megtanuljon a jelenbe élni, és ne a múltban. Igazán nehéz feladat ez, amikor az Életmátrixban megélt élmények, érzelmek, tapasztalások hozzá kapcsolódnak a jelenéletben megélt élményekhez, érzelmekhez és tapasztalásokhoz, erősítve egymást.

Az Életmátrix sérülésemlékeid, vállalásaid, karmikus adósságaid együttesen határozzák meg az egód mellett a jelen életed pillanatait, érzelmeit, gondolatait, tapasztalásait...

Nem könnyű felismerni ezeket a tudattalan emlék lenyomatokat energetikai rendszeredben. Test-lélek-szellem szinten is megjelenhetnek különböző nehézségek, konfliktusok, tapasztatok, élethelyzetek, kapcsolatok formájában. Ezekben a helyzetekben pedig azt érezed, nem te irányítod életedet, és nem találsz problémáidra elfogadható magyarázatot és legfőképpen élhető megoldást.Életmátrix Emlékeid rögzülésének és elengedésének főbb helyei:

Sejtmemóriádban
Multidimenziónális DNS-edben >> DNS-edben
Párkapcsolati Mátrixodban >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Pároddal való kapcsolatod Mátrixában >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Kapcsolataid Mátrixában >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Gondolataid Mátrixában >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Érzelmeid Mátrixában >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Idő Mátrixában >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Tudatod Mátrixában >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Lelked Mátrixában >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Létezésed Mátrixában >> Fizikai szinten, Lelki szinten, Szellemi szinten, Isteni szinten
Leszületés Előtti Élettervezésedben
Személyes Akasha KrónikádbanMi történik Életmátrix Sérülésemlékek Elengedésénél?

Mély meditációs állapotban engeded el Életmátrixod Emlékeit, hogy végre megjelenjen életedbe annak a minőségi változásnak a lehetősége, vagy az a valódi változás, amire vágytál, hogy végre azt érezd, te irányítod az életed.
Életmátrixod Emlékeinek Elengedésénél lépésről-lépésre, tudatosan feltárjuk egy-egy probléma gyökerét egészen a Forrás Emlékedig, ha szükséges Lelked születésének pillanatáig.
A regenerálódás egy folyamat, amit nem lehet siettetni, erőltetni. Minden abban az ütemben tud haladni, ahogy te magad képes vagy feldolgozni az elengedett Életmátrix sérülésemlékeket.
Kivétel nélkül mindig az adott témádhoz kapcsolódó egyéni Életmátrixodban engedjük el a sérülésemlékeidet.Életmátrixod előre meghatározott csoportos témáinál a következőképpen tudok a segítségedre lenni:

Szabad Akaratod és Szabad Választásod szerint dönthetsz úgy, hogy már eleget tapasztaltál vagy szenvedtél az adott témában, akkor elengedjük az Életmátrix Ideal Flow módszerével az adott élethelyzet, érzelem okozóját Életmátrixodból, hogy soha többet ne jelenjen meg már az életedben.

A csoport minden egyes tagjánál ugyanazon az előre maghatározott témán dolgozom.
Ettől függetlenül kivétel nélkül mindenkinek az egyéni Életmátrixában jelen lévő Életmátrix sérülésemlékeket engedjük el.
Csak és kizárólag a téma azonos, az Életmátrix sérülésemlék mely elengedésre kerül az hozzád kapcsolódik, senki máshoz.

4 db különböző tervkód csoport, 4 db különböző párkapcsolati fájdalom téma, 4 db különböző érzelmi téma, 4 db különböző Ideális Társhoz kapcsolódó téma, 4 db különböző célokra ható téma közül választhatsz Életmátrixod Emlékeinek Elengedésénél.Egyéni Életmátrix Sérülések Átírásánál a következőképpen tudok a segítségedre lenni:

Szabad Akaratod és Szabad Választásod szerint dönthetsz úgy, hogy már eleget tapasztaltál vagy szenvedtél az adott témában, akkor elengedjük az Életmátrix Ideal Flow módszerével az adott élethelyzet, érzelem okozóját Életmátrixodból, hogy soha többet ne jelenjen meg már az életedben.

Beszélgetésünknél az Életmátrixod nézőpontjából, felismeréseid alapján meghatározod a témád a már meglévő / vágyott élethelyzetedről vagy kapcsolatodról vagy párkapcsolatodról

+

Beszélgetés után elengedjük az általad kiválasztott egyéni, tetszőleges témához tartozó legmélyebben és legerősebben befolyásoló Életmátrix emlékeidet.
Természetesen ezek a témák és élethelyzetek olyanok melyek a csoportos Életmátrix Emlékek Elengedésénél nincsenek előre meghatározva.

Az egyéni Életmátrix Emlék Elengedést csak nagyon korlátozott számban max. 1-2 fő tudok vállalni minden hónapban. Megértésed köszönöm.Kinek ajánlom:

18 év felett bárkinek, aki minőségi változást szeretne megélni életében, vagy valamelyik életterületén, élethelyzetében, kapcsolatában, párkapcsolatában..
Mindazoknak, akik okokat akarják megszüntetni és nem csupán a tüneteket, melyek az élethelyzetekben, kapcsolatokban mutatkoznak meg.
Mindazoknak, akik hisznek abban, hogy a test-lelki egyensúly helyreállításához és megtartásához szükség van az Életmátrixban megbúvó sérülésemlékek elengedésére.
Mindazoknak az útkeresőknek, akik szeretnék megismerni önmagukat.
Mindazoknak, akik Szeretetben, Boldogságban szeretnének élni.
Legfőképpen mindazoknak, akik nem csak barátkoznak a gondolattal, hogy jó lenne változtatni, de engedélyezik nekem és kérik tőlem az Életmátrix Emlékeik Elengedését.Tudnod kell:

Az energiarendszeredben végbemenő változások olyan tempóban következnek be, ami feldolgozható számodra energetikailag és érzelmileg.
Amikor megjelenik számodra az Életmátrixod Emlékeinek Elengedésnek a lehetősége akkor már megtanultad és megértetted annyira a "leckét", hogy már bátran választhatod a rendezésüket.
Soha semmilyen körülmény között nem károsít energetikailag, lelkileg, mentálisan Életmátrix sérülésemlékeid elengedése.

Életmátrixod sérülésemlékei azóta rögzülnek, hogy megteremtődött ("megszületett") az a Lélek aki Te vagy, aki jelenleg ebben a testben, a testedben él.
Ettől a pillanattól kezdve megélt tapasztalataiból, megélt érzelmeid által keletkeztek, és nem engedik, hogy megmutatkozzon az a csodálatos Lélek aki Te vagy.
Amikor szép folyamatosan megszabadulsz ezektől a terhektől, végre azt érzed önmagad vagy.
Tudod, hogy megérdemled a minőségi változásokat különböző élethelyzeteidben, kapcsolataidban, párkapcsolatodban.
Érzed és hiszed, hogy megérdemled az örömet, boldogságot, szeretettet mindenben.

Eldöntheted milyen minőségű életet szeretnél... Folyamatosan emelkedő pozitív áramlásban élveznéd a mindennapokat vagy a fent-lent állandó körforgásában küzdenél, esetleg szenvednél tovább…Aki nem szokta feladni, aki hiszi és tudja semmi nem lehetetlen, aki szeretné megtalálni az Utat a Szeretet és Boldogság felé.... az jó helyen jár.
Várlak szeretettel amennyiben végleges, tartós, valódi változást szeretnél az életedben. ღ

Szeretettel ölellek ღ
Kata

21780
Életmátrix elengedések támogatásával eltöltött órák száma
11970
Vendégeim Életmátrixának - Élettervezésének olvasásával eltöltött órák száma
5310
Akasha Krónika olvasásával eltöltött órák száma
17325
Skype konzultációval eltöltött órák száma
18
Országok száma ahol Vendégeim, Tanítványaim élnek
2790
Tanítással eltöltött órák száma

Életmátrix Emlékek Elengedése / leírás

Életmátrix
Hírek, postok, cikkek

BlogOM

Szeretlek is meg nem is... mindig így van ez?

Szeretlek is meg nem is... mindig így van ez?


Nem, nem mindig van így. Elérhető, megélhető a szeretlek is meg nem is játszmája nélküli hétköznapok. Tenni kell érte? Igen. Nehéz? Igen. Elszalasztható? Igen. Felszabadulást ad? Igen. Érdemes küzdeni érte? Igen.

Miért büntetsz megint Karma?

Miért büntetsz megint Karma?


No ez egy igazán jó kérdés.

Isteni büntetés? Sors? Miért ilyen nehéz az Élet? Miért van benne ennyi feladat és fájdalom? De ha már van, miért engem ér el mindig? Mit kell kiegyenlítenem? Mit kell megoldanom? Mit kell változtatnom? Kell egyáltalán valamit tennem?

Érzelmeid börtönében

Érzelmeid börtönében

Félsz, rettegsz, hogy újra csalódni fogsz? Nem akarod, nem tudod elviselni, hogy még jobban fájjon. Egyre magasabb és nagyobb a várfal ami mögött éled mindennapjaidat? Olyan mintha érzéseid börtönében csücsülnél? Nem látsz kiutat, mert megrekedtél?

Elérhetőségeim

 • Központ Szlovákia:
  Jesenského 82 Stúrovo
  Cégnév: Mátrix-Idealflow s.r.o
  Adószám: 2121573520

  Skype: Kata-Életmátrix Akadémia

  eletmatrix@gmail.com

Hírlevél feliratkozás

Barion - Online bankkártyás fizetés

Kövess Engem

Életmátrix Akadémia © 2023 All rights reserved.