Barion Pixel

NŐIES NŐ / FÉRFIAS FÉRFI VAGYOK

Ez a lehetőség arról szól, hogy az általad kiválasztott napon a támogatásommal elengeded a teljes Életmátrixodból, a Nőies Nő / Férfias Férfi szerepeihez kapcsolódó sérülésemlékeidet. Így végre megszűnik minden, ami miatt nem tudod, nem akarod, és nem vagy képes a Nőies Nő / Férfias Férfi szerepét vágyaid szerint megélni.

Vágysz rá, hogy Nőként a benned élő férfi lényed ne legyen nagyobb és erősebb, mint a Párod férfi lény
Vágysz rá, hogy Férfiként a benned élő női lényed ne legyen nagyobb és nőiesebb, mint a Párod női lénye?
Élethelyzeteid miatt Női lényed férfi része elnyomta a Nőt, és hiányzik, hogy visszatérjél Nőiességed megéléséhez?

Teljesen függetlenül attól, hogy női vagy férfi testbe születtünk, kivétel nélkül mindenkiben benne van a női (jin) és férfi (jang) energia minőség.
Amennyiben szeretnéd Nőiességedet ténylegesen megélni, nem lehet benned a férfi (jang) energia
Amennyiben szeretnéd Férfiasságodat ténylegesen megélni, nem lehet benned a női (jin) energia
Ezek az energiaminőségek eltolódhatnak nőben,
Amikor az egyensúly a Női testben felborul, a Nőben férfias tulajdonságok jelennek meg, és már nem képes Nőies Nő
Amikor az egyensúly a Férfi testben felborul, a Férfiban nőies tulajdonságok jelennek meg, és már nem képes Férfias Férfi
Fontos, hogy a női (jin) és férfi (jang) energia minőség egyensúlyban legyen és egymást erősítse, hiszen igazán akkor lehet megélni a boldog kiegyensúlyozottságot.

Hiányzik, hogy Nőként benned élő férfierő megpihenjen végre?
Hiányzik, hogy Férfiként lényed női része ne legyen domináns?

No de ki ne szeretné gyakran, vagy állandóan azt érezni, hogy Nőként férfias vagy Férfiként nőies tulajdonságai vannak túlsúlyban?

Félsz attól, hogy ha megéled, miként változik meg életed…
Félsz attól, hogy nem fogsz visszatalálni Nőiességedhez / Férfiasságodhoz?
No de mit szeretnél? Szeretnél maradni, a megszokott, női testben megélt nőietlenségnél / férfi testben megélt férfiatlanságnál?
De akkor marad minden.. az ezzel járó hiány, kiteljesedés nélküliség, elfogadhatatlanság, fájdalom vagy szeretetlenség érzése is…

Esetleg döntésed szerint választhatod, hogy visszatérsz Nőiességed / Férfiasságod megéléséhez, hogy Nőies Nőként / Férfias Férfiként a mindennapok.

Merd meglépni a megjelenő lehetőségeidet és élvezd az életedbe áramló, néha hihetetlenek tűnő minőségi változásokat a Nőiességed/ Férfiasságod szerepeinek megtalálásában, ami kihat a kapcsolataidra, és a párkapcsolatod bevonzására, megélésére.ÉLETMÁTRIXOD EMLÉKEINEK ELENGEDÉSE

>> Életmátrix Ideal Flow módszerével

Hatékonyan megtaláljuk az Életmátrixodban azt a tapasztalati és érzelmi emléket, mely a legerősebben és alapjaiban befolyásolja, nem éled meg, hogy Nőies Nő / Férfias Férfi vagy.

Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük az Életmátrixodban, a témához tartozó probléma emlékeit és gócemlékének eredetét, mely a legerősebben és alapjaiban befolyásolja, nem éled meg, hogy Nőies Nő / Férfias Férfi vagy.
Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük Életmátrixodban azt az érzelem-esszenciát, ami miatt kialakult benned ez az érzelem.
Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük Életmátrixodban azt a tudattalanban rejtőző mély hit-esszenciát, mely legerősebben befolyásolja, hogy mennyire érzed magad Nőies Nőnek / Férfias Férfinak.

A teljes Életmátrixodban megtörténik alapjaiban a minőségi változás, hiszen minden ide kapcsolódó gócemlék, érzelem-esszencia és hit-esszencia is elengedésre kerül benned, mely legerősebben befolyásolja, hogy mennyire érzed magad Nőies Nőnek / Férfias Férfinak.
Minden rendeződik, ami miatt a Nőies Nő / Férfias Férfi megélésének hiánya része az életednek, és így végre valódi változást élhetsz meg a mindennapokban.

Minden Életmátrix Emlék Elengedésének helyére beépül a Feltétel Nélküli Szeretet.

Mivel ilyen mélységekben történik meg az Életmátrix Emlékek Elengedése, ezért a benned lévő változások hatására, emelkedik tudatosságod, rezgésszinted, vonzáspontod, mely által az adott élethelyzetben, kapcsolatban folyamatosan növekvő életminőség bevonzása jelenik meg mindennapjaidban.

Mindezek hatására megkönnyebbülsz, hiszen eltűnik az energetikai terhek minden súlya.
Végre fellélegzel, és élvezed a minőségi változás apró, de stabil lépéseinek folyamatosan emelkedő átalakulását.
Persze nagy eséllyel az is előfordulhat, hogy nem úgy, és nem abban a formában fog megmutatkozni a mindennapjaidban, ahogy ezt ebben a pillanatban elképzeled... és pont ezért kérlek… majd figyelj, mert abban biztos vagyok, hogy változást hoz az életedbe, és ez csodás lesz…JELENTKEZÉSEDHEZ INFORMÁCIÓK:

Jelentkezésed feltétele: a változtatás valódi szándéka
Időtartam: 3,5 óra
Helyszín: Online elérhető lehetőség

Ez a lehetőség kiscsoportos, ezért egy időpontban összesen 9 fő jelentkezését tudom fogadni.

A webterem befogadóképessége korlátozott, így könnyen lemaradhatsz róla.
Minél tovább halogatod a döntést, annál később jelenik meg az a változás, amit megálmodtál magadnak.
Amennyiben mégis későn hoztad meg a döntésed és lemaradtál róla, január, március, május, július, szeptember, november hónapban lesz még időpont, hogy tudjál jelentkezni és meg tud tenni ezt a lépést önmagadért.


BEFEKTETÉSED ÖNMAGADBA, ÉLETEDBE:

Régebben a hozzájárulásod összege személyes találkozás esetén: 160- euro

Mivel átkerült az online térbe, hozzájárulásod jelenleg fizetendő összege: 97- euro
(a 97- euro árfolyam függvényében kb. 34.000 forintnak felel meg)

Kérlek döntésednél vedd figyelembe, hogy ez a lehetőség nem terápia, nem tanácsadás, hanem energetikai elengedés, változás.

Életmátrix Emléked Elengedésére jelentkezésedet időpont foglalással adhatod le itt a lap alján lévő időpontok közül választva vagy a Webshopban.
Hozzájárulásod összegét a jelentkezésednél bankkártyáddal van lehetőséged rendezni.Befektetéseddel mi mellett hozod meg a döntésed:

Szeretnéd és tudnád élvezni ha szerepeid szerint Nőies Nőként / Férfias Férfiként élveznéd a mindennapjaid lehetőségeit, érzelmeit, boldogságát?

Befektetéseddel milyen életkérdésedre adhatsz igent:

Akarod irányítani az életed?, vagy hagyod, hogy a Nőies Nő / Férfias Férfi megélését akadályozó Életmátrix Emlékek irányítsák a mindennapjaid tapasztalásait?.. melyek igazán Nőiesek / Férfiasak is lehetnének… dehát..

Vedd észre…. Mekkora a valódi értéke, számodra annak a változásnak, amit ezzel a lehetőséggel megteremthetsz önmagad számára? Mennyire értékeled azt, hogy a “találkozásunk” pillanatától Nőies Nőként / Férfias Férfiként éled meg mindennapjaid tapasztalatait?
Nagy eséllyel sok haszontalan és lényegtelen dologra elköltöttél már ennél többet is… ugye igazam van?
Mekkora árat fizetnél ha azért, hogy azt érezd Nőies Nőnek / Férfias Férfinak érezd magad? örömödért? boldogságodért? szeretetedért? ha ez valóban része lehetne a hétköznapjaidnak, párkapcsolatodnak…
ELÉRHETŐ IDŐPONTOK:

Jelenleg nincs elérhető időpont!

MIT TAPASZTALHATSZ MEG ÉLETMÁTRIXOD EMLÉKEINEK ELENGEDÉSE KÖZBEN ÉS UTÁNA?

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése közben nem éled újra, nem látod és hallod mindazt tapasztalati és érzelem emléked, ami miatt nem éled meg nőiességedet / férfiasságodat.
Azt érezheted ebben a relaxált állapotban, hogy egy igazán jót pihentél, miközben megtörtént minden általad kért és engedélyezett változás, rendezés, elengedés.

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése után.. no ez egy igazán jó kérdés.. amiben biztos vagyok, hogy változást hoz az életedbe… persze nagy eséllyel ez a fordulat, nem úgy és nem abban a formában fog megmutatkozni a mindennapjaidban, ahogy ezt ebben a pillanatban elképzeled... ezért kérlek majd figyelj... hiszen a minőségi változás apró, de stabil lépéseinek folyamatosan emelkedő átalakulását sokszor fel sem ismerjük csak hosszú idő elteltével, vagy ha tudatosak vagyunk rá.

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése minden alkalommal egyéni Életmátrixodban történik !!!,
de csoportos időpontban.
GARANCIA VÁLLALÁSOM Életmátrixod Emlékeinek Elengedésére az Életmátrix Ideal Flow módszerével ღ >>No de ki ne szeretné gyakran, vagy állandóan azt érezni, hogy Nőies Nő / Férfi Férfi a párkapcsolatában, hétköznapjaiban?

A Nőies Nőként / Férfias Férfiként élni csodálatos Ajándék.
Szívből kívánom, hogy megtapasztald. ღ
Állj félre bátran a saját utadból, hiszen ha jó úton jársz soha nem tévedsz el !!! ღ

Aki nem szokta feladni, aki hiszi és tudja semmi nem lehetetlen, aki szeretné megtalálni az Utat a Nőiességben / Férfiasságban megélt Szeretet és Boldogság felé.... az jó helyen jár.
Várlak szeretettel amennyiben végleges, tartós, valódi változást szeretnél az életedben. ღ

Szeretettel ölellek ღ
Kata