Barion Pixel
Életmátrix

Benned lakozó Nő ragyogása

Benned lakozó Nő ragyogása

Hanganyag Téma: Végtelenül mély belső utazás azért, hogy képessé válj megélni azt a Nőt, aki ott él benned egészen mélyen legbelül. ღ Hanganyag Szint: Áldott Csodák haladó meditációi Hanganyag hossza: 23 perc 59 mp

17 €

Szeretettel ajánlom, ha ott él benned a vágy arra, hogy végre megéld mindennapjaidban és párkapcsolatodban azt a Nőt, aki benned rejtőzködik, önmagad, és a külvilág számára is láthatatlanul. ღ

A kosárba tételhez kérem jelentkezzen be!

Téma ismertető

Ez a meditáció Érted született meg.
Szívem Tiszta Szeretetén keresztül csatornáztam neked.

Kérlek szeretettel... amennyiben lehetőséged van rá a meditációt fülhallgatóval hallgasd majd, mert így egészen más érzések, érzések lesznek képesek megszületni benne, mivel a különböző hanghatások frekvenciái úgy lettek felépítve, hogy külön-külön szólítsák meg a férfi és női minőségedet, gyökércsakrádat, szívcsakrádat, koronacsakrádat, energiatestedet, fizikai testedet, Lelkedet, teljes Lényedet.

Ebben a végtelenül mély belső utazásban általam kapcsolódsz Önmagad Női minőségéhez, és képessé válsz megélni azt a Nőt, aki most még, ott egészen mélyen elbújva ragyog benned.

Élményként azt élheted át, mintha közvetlen ott lennék melletted, és ez a rendkívüli vezettetés személyesen történne veled.
Mindeközben az én hangomat hallod, azokat az energiákat érzékeled, melyeket én hozok el számodra ezekben a percekben.

A változás akkor is megtörténik benned, ha nem vagy képes a meditáció alatt tökéletesen kikapcsolni, és háborognak a gondolataid.
Egyszerűen csak add át magad az élménynek.

ॐ ॐ

Megvásárolt és az ajándék hanganyagokat is bejelentkezésedet követően, a saját fiókodban találod meg, és innen tudod meghallgatni, amikor csak szeretnéd, korlátlanul.

Bővebb információk

Elérhetőségeim

 • Központ Szlovákia:
  Jesenského 82 Stúrovo
  Cégnév: Mátrix-Idealflow s.r.o
  Adószám: 2121573520

  Skype: Kata-Életmátrix Akadémia

  eletmatrix@gmail.com

Hírlevél feliratkozás

Barion - Online bankkártyás fizetés

Kövess Engem

Életmátrix Akadémia © 2024 All rights reserved.