Barion Pixel

MEGCSALTAK... MI LESZ VELEM...

Ez a lehetőség arról szól, hogy az általad kiválasztott napon a támogatásommal elengeded a teljes Életmátrixodból a megcsalással kapcsolatos fájdalmas érzelmeidet a hozzájuk kapcsolódó emlékeiddel együtt. Így végre valóban megszűnik minden, amit a megcsalás miatt érzel.
L
etudod zárni múltad energetikailag, lelkileg és fizikailag egyaránt, és megtudod úgy élni érzelmeidet és párkapcsolatodat, ahogy a lelkedben szeretnéd.

Vágysz rá, hogy soha többet ne érezd, azt a mindent elsöprő érzelemhullámot, melyet akkor tapasztaltál, amikor kiderült, hogy megcsaltak téged?
Vágysz rá, hogy a megcsalás szívfájdalma soha többé ne jelenjen meg tapasztalataid között?
Vágysz rá, hogy merj hinni abban, hogy ez soha többet nem történhet még egyszer meg veled?

Hiányzik, hogy azt érezd, elmúlt és valóban véget ért, az a mindent betemető fájdalom, amit azóta érzel, hogy tudod megcsaltak?
Hiányzik, hogy megszabadulj a mázsáknak tűnő kövek súlya alól, ami rád nehezedik a párkapcsolati élethelyzeteidben amiatt?
Hiányzik, hogy fellélegezz és végre nyitott szívvel tovább tudj lépni?

Félsz, rettegsz, hogy újra meg fogják tenni majd veled?
Félsz, hogy minden kapcsolatod így fog végződni?
Ott él benned a félelem, hogy hiába próbálkozol, olyan nő / férfi érkezik életedbe, aki ezt könnyedén megteszi a párjával?
Félsz, hogy ez a fájdalom mindig az életed része marad?Értem és megértem félelmeidet, hiszen én is megéltem őket. Felszabadító érzés, valódi könnyedség amikor megszűnnek.

Persze dönthetsz úgy, hogy továbbra is a megcsalás okozta fájdalom érzésével éled az életed... De akkor marad minden.. a félelem, hiány, a nem teljesülő vágyak... vagy ha mégis sikerül mélyre elásni a fájdalmat, akkor annak az érzése, hogy nem tudod megélni úgy ahogy a lelkedben szeretnéd…
Esetleg döntésed szerint választhatod az új párkapcsolatodban megjelenő önfeledt örömet, és a benne rejlő szeretet teljes megélését a szívedben.

És szépíthetjük... ha megszabadulnál végre a megcsaláshoz kapcsolódó összes érzéstől és emléktől, az olyan változást hozna életedbe, melyet most még elképzelni sem tudsz.
Szeretnél maradni, a megcsalás adta érzelmek fogságában?
De akkor marad minden... az ezzel járó fájdalom, csalódás, keserűség, hiány, szeretetlenség érzése is…
Esetleg döntésed szerint választhatod annak az örömét, boldogságát, szeretettét is amit, az a felszabadulás adhat, hogy tudod nincs több tanulni valód a megcsalással kapcsolatban, és véget ért ezzel kapcsolatban minden tapasztalás.

Merd meglépni a megjelenő átalakulásokat hozó lehetőségeidet és élvezd az életedbe áramló, néha hihetetlenek tűnő minőségi változásokat a megcsalás utáni elengedésben, érzésekben, tapasztalásokban.ÉLETMÁTRIXOD EMLÉKEINEK ELENGEDÉSE

>> Életmátrix Ideal Flow módszerével

Hatékonyan megtaláljuk az Életmátrixodban azt a tapasztalati és érzelmi emléket, mely a legerősebben és alapjaiban befolyásolja, hogy a megcsalás fájdalma megjelent az életedbe.
Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük az Életmátrixodban, a témához tartozó probléma emlékeit és gócemlékének eredetét.
Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük Életmátrixodban azt az érzelem-esszenciát, ami miatt kialakult benned ez az érzelem.
Hatékonyan megtaláljuk, majd elengedjük Életmátrixodban azt a mély hit-esszenciát, mely legerősebben befolyásolja, hogy a megcsalás fájdalma megjelent az életedbe, és amiért félsz, hogy újra megjelenhet.

A teljes Életmátrixodban megtörténik alapjaiban a minőségi változás, hiszen minden ami miatt bevonzottad a megcsalás fájdalmas tapasztalásához kapcsolódó gócemlék, érzelem-esszencia és hit-esszencia is elengedésre kerül benned. Minden rendeződik, ami miatt még ez ilyen kegyetlenül nehéz, és végre valódi változást élhetsz meg párkapcsolatodban.

Minden Életmátrix Emlék Elengedésének helyére beépül a Feltétel Nélküli Szeretet.
Mivel ilyen mélységekben történik meg az Életmátrix Emlékek Elengedése, ezért a benned lévő változások hatására, emelkedik tudatosságod, rezgésszinted, vonzáspontod, mely által az adott élethelyzetben, kapcsolatban folyamatosan növekvő életminőség bevonzása jelenik meg mindennapjaidban.

Mindezek hatására megkönnyebbülsz, hiszen eltűnik az energetikai terhek minden súlya.
Végre fellélegzel, és élvezed a minőségi változás apró, de stabil lépéseinek folyamatosan emelkedő átalakulását.
Persze nagy eséllyel az is előfordulhat, hogy nem úgy, és nem abban a formában fog megmutatkozni a mindennapjaidban, ahogy ezt ebben a pillanatban elképzeled... és pont ezért kérlek… majd figyelj, mert abban biztos vagyok, hogy változást hoz az életedbe, és ez csodás lesz…JELENTKEZÉSEDHEZ INFORMÁCIÓK:

Jelentkezésed feltétele: a változtatás valódi szándéka
Időtartam: 3,5 óra
Helyszín: Online elérhető lehetőség

Ez a lehetőség kiscsoportos, ezért egy időpontban összesen 9 fő jelentkezését tudom fogadni.
A webterem befogadóképessége korlátozott, így könnyen lemaradhatsz róla.
Minél tovább halogatod a döntést, annál később jelenik meg az a változás, amit megálmodtál magadnak.
Amennyiben mégis későn hoztad meg a döntésed és lemaradtál róla, január, március, május, július, szeptember, november hónapban lesz még időpont, hogy tudjál jelentkezni és meg tud tenni ezt a lépést önmagadért.BEFEKTETÉSED ÖNMAGADBA, ÉLETEDBE:

Régebben a hozzájárulásod összege személyes találkozás esetén: 160- euro

Mivel átkerült az online térbe, hozzájárulásod jelenleg fizetendő összege: 97- euro
(a 97- euro árfolyam függvényében kb. 34.000 forintnak felel meg)

Kérlek döntésednél vedd figyelembe, hogy ez a lehetőség nem terápia, nem tanácsadás, hanem energetikai elengedés, változás.

Életmátrix Emléked Elengedésére jelentkezésedet időpont foglalással adhatod le itt a lap alján lévő időpontok közül választva vagy a Webshopban.
Hozzájárulásod összegét a jelentkezésednél bankkártyáddal van lehetőséged rendezni.

Befektetéseddel mi mellett hozod meg a döntésed:

Szeretnéd és tudnád élvezni, hogy végre nem éled tovább a megcsalás okozta fájdalmat, csalódást, félelmet?

Befektetéseddel milyen életkérdésedre adhatsz igent:

Akarod irányítani az életed?, vagy hagyod, hogy a megcsalás tapasztalatát bevonzó Életmátrix emlékek irányítsák mindennapjaid és párkapcsolatod élethelyzeteit? … melyek érzelmesek, örömteliek, boldogok is lehetnének, dehát …Vedd észre…. Mekkora a valódi értéke, számodra annak a változásnak, amit ezzel a lehetőséggel megteremthetsz önmagad számára? Mennyire értékeled azt, hogy a „találkozásunk” pillanatától új alapokra vagy képes építeni a párkapcsolatod?
Nagy eséllyel sok haszontalan és lényegtelen dologra elköltöttél már ennél többet is… ugye igazam van?
Mekkora árat fizetnél azért, hogy ne kelljen párkapcsolatodban a megcsalástól rettegned? nyugalmadért? örömödért? boldogságodért? szeretetedért? ha az valóban része lehetne a hétköznapjaidnak, párkapcsolatodnak…ELÉRHETŐ IDŐPONTOK:

Jelenleg nincs elérhető időpont!

MIT TAPASZTALHATSZ MEG ÉLETMÁTRIXOD EMLÉKEINEK ELENGEDÉSE
KÖZBEN ÉS UTÁNA?

Az Életmátrixod Emlékeinek Elengedése közben nem éled újra, nem látod és hallod mindazt tapasztalati és érzelem emléked, ami annyira végtelenül fájt.
Azt érezheted ebben a relaxált állapotban, hogy egy igazán jót pihentél, miközben megtörtént minden általad kért és engedélyezett változás, rendezés, elengedés.

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése után.. no ez egy igazán jó kérdés.. amiben biztos vagyok, hogy változást hoz az életedbe… persze nagy eséllyel ez a fordulat, nem úgy és nem abban a formában fog megmutatkozni a mindennapjaidban, ahogy ezt ebben a pillanatban elképzeled... ezért kérlek majd figyelj... hiszen a minőségi változás apró, de stabil lépéseinek folyamatosan emelkedő átalakulását sokszor fel sem ismerjük csak hosszú idő elteltével, vagy ha tudatosak vagyunk rá.

Életmátrixod Emlékeinek Elengedése minden alkalommal egyéni Életmátrixodban történik !!!,
de csoportos időpontban.


GARANCIA VÁLLALÁSOM Életmátrixod Emlékeinek Elengedésére az Életmátrix Ideal Flow módszerével >>
No de ki ne szeretné gyakran, vagy állandóan azt érezni, hogy elmúlt a megcsalás miatti fájdalom, begyógyultak lelkének sebei, és nem kételkedik benne, hogy, ezt az érzést már soha többé nem fogja átélni még egyszer?

Megcsalás miatti fájdalom, csalódás nélkül élni párkapcsolatban csodálatos Ajándék.
Szívből kívánom, hogy megtapasztald. ღ
Állj félre bátran a saját utadból, hiszen ha jó úton jársz, soha nem tévedsz el !!! ღ

Aki nem szokta feladni, aki hiszi és tudja semmi nem lehetetlen, aki szeretné megtalálni az Utat a Szeretet és Boldogság felé.... az jó helyen jár.
Várlak szeretettel amennyiben végleges, tartós, valódi változást szeretnél az életedben. ღ

Szeretettel ölellek ღ
Kata